Restaurantul "La Papa Bun" organizează parastase și pomeniri în județul Botoșani. Dorim să fim alături și în momentele dificile din viața clienților noștri
Servicii Funerare non-stop în județul Botoșani, transport funerar, sicrie, catering
Importator și distribuitor sicrie din gama premium, echipate complet, diverse modele. Asigurăm livrare în toată țara.
Parohia “Sfinții Trei Ierarhi” a fost înființată prin decizia numărul 281/1999 a Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Iașilor, la data de 1 septembrie 1999.
Oferim servicii de catering în locație și în deplasare. Meniu individual de dulce sau de post sau pește. Catering praznice, pomeni
Servicii Funerare Hârlău - Andrus Emi reprezintă un sprijin real în momentele dificile, oferindu-vă o gamă completă de servicii și produse funerare, cât și organizări parastase.
Realizăm icoane bizantine și iconostase, cruci de altar, troițe, cruci de procesiune
Cimitirul Eternitatea este cel mai vechi cimitir din oraș, datând din 1880, și având în jur de 8.000 de locuri de veci.
Data la care s-a construit biserica nu se poate şti cu siguranţă dar, este făcută înainte de sec. XIX. Documentele s-au pierdut, arse fiind, după cum se spune, odată cu casele preotului, unde se păstra arhiva, aşa că ceea ce este astăzi e numai de la 1894 încoace dar şi acestea incomplete.
Biserica "Sf. Voievozi" din municipiul Botoşani, str. Victoriei, nr. 13, a fost construită între anii 1850 - 1862 din iniţiativa domnului Manoil Vasilieve, fost preşedinte al Tribunalului Botoşani.
Biserica "Sf. Spiridon" din municipiul Botoşani este înscrisă în Lista Monumentelor istorice şi de artă a Direcţiei Monumentelor Istorice din cadrul Ministerului Culturii din România.
Cimitirul Militar este situat pe Bulevardul Mihai Eminescu 191 din Botoșani.
Biserica „Sfântul Gheorghe" este situată în zona centrală a oraşului Botoșani.
Cartierul care formează astăzi parohia “Sfântul Ioan Botezătorul”, se numea în veacul al XVIII-lea “Cartierul Morăreştilor”, iar în veacul al XIX-lea “Cartierul Rotărenilor”.
Biserica este localizata pe Strada Tineretului, nr. 2A din Botosani.
Biserica a fost ctitorită de Elena Rareș, soția lui Petru Rareș, în anul 1552. A fost restaurată în 1724 de Mihai Racoviță voievod. Aici a fost botezat poetul național Mihai Eminescu.
Îți oferim siguranță cu servicii funerare de calitate și sprijinul unei echipe de profesionaliști
Biserica Vovidenia este localizată pe Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 8, Botoșani. Biserica Vovidenia este una din bisericile mari ale municipiului Botoşani.
Pe locul unde este astăzi biserica „Sf. Ilie", pe la anul 1778 exista o biserică de lemn cu cimitir în jurul ei.
Fiind în incinta Spitalului Județean Botoșani, Biserica ”Sf. Vasile cel Mare” răspunde necesității unui spațiu în care să se poată oficia, în condiții adecvate, serviciul religios pentru cei care-și poartă ”crucea suferinței”, dar și pentru ceilalți credincioși din parohie.
În anul 1777 nişte moşieri din familia domnească Cantacuzino, împreună cu clăcaşii de pe moşia Bobuleşti, au construit cu modestele lor mijloace, actuala biserică din bârne, vălătuci şi stâlpi de stejar, iar acoperişul cu draniţă. Arhitectura bisericii este foarte simplă.
Biserica „Cuvioasa Parascheva” din Botoșani este o biserică ortodoxă aflată în localitatea omonimă din județul Botoșani, pe Pietonalul Unirii nr. 4, în apropierea parcului „Mihai Eminescu”.
Sunt multe firme care oferă servicii funerare, dar care este cea mai potrivită pentru tine? Află detalii ce te pot ajuta să faci alegerea corectă!
Firmele de servicii funerare au conceput pachete funerare specifice care să acopere o mare parte din cele necesare unei înmormântări. Vezi detalii despre acestea și ce anume conțin!
Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?