Biserica a fost construită în anul 1770, pe locul uneia din lemn.
Biserica Sfântul Dimitrie este situată în localitatea Ghioroc, datând din anul 1793.
Construcţia acestui edificiu impunător a început în 15 iulie 2012, când s-a pus piatra de temelie de către Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.
Prima parohie ortodoxă română a comunei Vladimirescu, judeţul Arad.
Planurile pentru construirea bisericii au fost întocmite în 1935 de către arhitectul Iosif Kalonsek din Arad, în stil bizantin.
Parohia Arad Micalaca Noua zona 300, a fost înființata in anul 2003.
Parohia Arad-Gai este situată în partea de nord-vest a municipiului Arad, în cartierul Gai. Prima atestare documentară datează din anul 1801.
Biserica Sf. Ioan Botezatorul este localizată pe str. Independenţei, nr. 5A, Arad.
Prima biserică Ortodoxă din Sîmbăteni a fost construită din lemn în jurul anului 1729, și avea hramul Sf. Ierarh Nicolae. A fost sfințită la 2 aprilie 1755. În jurul bisericii era și cimitirul satului.
Biserica Sârbească, cu hramul Sfinților Petru și Pavel, este un lăcaș de cult din municipiul Arad. A fost ridicat între anii 1698-1702.
Cel care a depus eforturi pentru înfiinţarea noii parohii a fost preotul prof. dr. Nicolae Popovici, secondat de o serie de intelectuali şi funcţionari din administraţia de stat în frunte cu dr. Aurel Crişan.
Construcția bisericii parohiale a început la data de 10.10.2000, după ce la sărbătoarea ,,Intrării în biserică a Maicii Domnului’’(21.11) a anului 1999 I.P.S. Arhiepiscop Dr. Timotei Seviciu, a sfințit locul și a pus piatra de temelie noii biserici cu același hram Sf. Ierarh Nicolae, în parcul din mijlocul parohiei.
vezi detalii legate de constatare și proceduri legale în cazul decesului acasă
Ce este doliul? Cum facem față și cum îi ajutăm pe ceilalți să depășească o pierdere? Reguli și interdicții în perioada de doliu
rostește rugăciunea și acatistul Sf Ciprian, pentru izbăvirea de vrăji și dezlegare de farmece și blesteme